hits

Tankeløshet?

Dette sitatet la jeg ut som en kommentar til artikkelen "Gruppevoldtekt: Vår Gud ville ikke tillate det". På Human Rights Service's hjemmeside.

"Samtidig mener Saga at disse overgriperne ikke bare har ødelagt Felicia og familien,". Det er Felicia's mor som mener dette.

La så med denne linken:  http://meum.blogg.no/1521117178_en_farlig_suggesjon.html

Innlegget ble slettet av HRS.

På den svenske 120dB-siden blir det gang på gang skrevet at voldtektsofre blir ødelagt for livet. De jeg kommer over får meldingen "Tenk over hva du skriver", vedlagt ovenstående link. De fleste innser at formuleringen er uheldig.

Så kom jeg over samme formulering  i en HRS-artikkel, og jeg skrev et innlegg momentant. Som altså ble slettet.

Tvilen får vel komme tiltalte tilgode, og jeg antar at redaksjonen ikke har tenkt over hvordan en norsk  14 år gammel "Felicia" vil reagere på at også i deres artikler blir løgnen om at traumer er uhelbredelige servert.

Det er klart at pilleprodusentene gnir seg i hendene over voldtektsbølgen. Tusener av nye voldtektsofre hvert år gir penger i kassa i uoverskuelig framtid. Faktisk har jeg en mistanke om at suggesjonen "ødelagt for livet" er plantet av politiske eller økonomiske grunner.

Det er en faktor til som HRS burde merke seg. Ifølge HRS var det i 2015 anmeldt 1408 voldtekter i Norge. En økning på 15% fra året før. Ingen grunn til å tro at trenden går ned.  Dersom ofrene raskt kommer i behandling hos en psykolog med etterutdannelse i fysisk avtraumatisering, vil den uforløste kamp/flukt/frys-energien bli forløst rimelig raskt. Men psykologen får et annet problem. Tankene omkring hendelsen må endres. Pasienten vil få det råd å vri tenkningen over fra innadrettet sinne til utadrettet sinne. Sinne mot overgripere vil ikke fungere fordi det er lite ofret kan gjøre med dem. Det ofret kan gjøre er å arbeide aktivt for å motarbeide de politiske partier som er ansvarlige for importen av kriminelle elementer. Ergo vil det hvert år bli skapt et stort antall svært motiverte motstandere av gjeldende politikk. Med familie og eget nettverk, vil det bli mange tusen hvert år som i hvert fall ikke vil stemme på de partier som er ansvarlige for importen. Skulle tro at det er i HRS`s interesse.

Artikkelen er forelagt redaksjonen i HRS.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar