hits

En farlig suggesjon.

En farlig suggesjon.

Følger for tiden med på den svenske 120dB-siden. Innleggene er et hendig verktøy å bruke for å aktivere fortrengt sinne som så kan ristes ut med fysisk avtraumatisering. Det er en ting som bekymrer meg. Det skrives gang på gang at jenter/kvinner blir ødelagt for livet av overgrep. Dette er en farlig suggesjon å servere unge damer. Den kan være dødelig. Og suggesjonen er ikke sann.

70 % av voldtektsoffere går i frys, som da er alvorligere enn bare uforløst kamp/flukt-energi. Men ikke uhelbredelig. Det har jeg egen erfaring for. Litt av min historie. Da jeg var ett år gammel ble jeg etter en glipp fra mine foreldre liggende ute i snøen en sprengkald vinterkveld. Dette hadde jeg blitt fortalt om, men ikke tenkt noe mer på. Under studiet av Peter Levines bøker kom jeg over noe som fikk meg til å tenke på denne episoden. Ett år gamle barn har ikke evne til logisk tenkning. Instinktivt ville situasjonen oppfattes som livstruende.

Nesten 20 års erfaring med regresjoner etter John Bradshaws metode ga raskt tanken på å ta en regresjon tilbake til episoden. Fikk da en så voldsom fysisk reaksjon at bare det langvarige arbeidet med Bradshaw og øvelse i å gå ut og inn av regresjoner trolig forhindret et hjerteinfarkt. Det tok meg et snaut år å lade ut energien med noen økter i uka med risting og samtale mellom meg og barnet. Resultatet ble at ett-åringen er den eneste av mine delpersonligheter som virkelig føler seg trygg. (Så langt).

Det er min mening at voldtektsmottak bør ha fagpersoner med utdannelse i fysisk avtraumatisering tilstede for å forløse energien før den begynner å bli et mentalt problem.

Artikkelen ble forelagt eksperter i fysisk avtraumatisering.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bjørn Hansen

Bjørn Hansen

70, Marker

Tema for denne bloggen vil være det som kan kalles Alternativ psykologi: Mental trening Enneagrammet John Bradshaw`s teorier Peter A. Levine`s teorier

Kategorier

Arkiv