hits

Uønsket bildedeling.

Uønsket bildedeling.

Uønsket bildedeling har visst blitt en trend. Ekstra fokus får det selvfølgelig når profilerte idrettsutøvere blir utsatt for denslags. Idrettsorganisasjonene har egne mentaltrenere, så der er det hjelp tilgjengelig.  Litt verre er det for vanlige mennesker som ikke har et slikt støtteapparat å gripe til.

Det egentlige problem ved slike overgrep er at det aktiverer forsvarsmekanismene kamp/flukt/frys. Dette er kraftige energier som den utsatte er nødt til å forholde seg til. Valget står mellom å la de destruktive flukt/frys-energiene få overtaket, eller å gå til motangrep. Lovverket er så langt for svakt til at et indirekte angrep er mulig, ergo er et direkte angrep den eneste mulighet. Den angrepne kjenner i de fleste tilfeller til hvem angriperen er. Sosiale medier er brukt i angrepet og sosiale medier bør brukes i motangrepet. Navnet på vedkommende bør spres ved alle anledninger. Skadevolderen vil nok sikkert ikke ta det så tungt, men det kan tenkes at han/hun om ti år, når vedkommende har fått seg jobb, vil få et annet syn på saken når arbeidsgiver får beskjed om hva slags kryp vedkommende er. Slike individer bør gjøre sine barn den tjeneste å sørge for at de aldri blir født, de er fullstendig inkompetente foreldre, men om så skjer bør barnevernet tipses om vedkommendes fortid.

I en slik krig må følelser holdes utenfor. Det gjelder å forholde seg til den som en hageeier forholder seg til ugress og skadedyr. Bare en jobb som må gjøres.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bjørn Hansen

Bjørn Hansen

69, Marker

Tema for denne bloggen vil være det som kan kalles Alternativ psykologi: Mental trening Enneagrammet John Bradshaw`s teorier Peter A. Levine`s teorier

Kategorier

Arkiv