Frykt for framtiden?

Frykt for framtiden?

Kom tilfeldigvis over denne videoen: https://www.youtube.com/watch?v=zGpEshDGVho Det er ei 16 år gammel tysk  jente som føler frykt i forhold til den ukontrollerte innvandringen i Tyskland. Den frykten er høyst reell, og vil nok etter hvert gjøre seg gjeldende også hos norsk ungdom. Fra naturens side er frykt skjerpet oppmerksomhet mot omgivelsene som forberedelse til flukt eller kamp.

Frykt er en ubehagelig tilstand og i dette tilfellet er frykten hos jenta rettet mot utlendinger. Det kan da motarbeides på to måter: Styrke egen evne til å forsvare seg selv, eller sørge for ikke å komme i kontakt med fryktskapende situasjoner.

Ikke engang årelang trening i selvforsvar vil være til noen nytte overfor angrep av en gjeng. Altså er alternativet flukt. Å unngå alle situasjoner hvor det er en mulighet for å bli trakassert eller angrepet.

Men det er et alternativ til flukt inn i isolasjon: Å gå til kamp med ikke-fysiske metoder mot de som er ansvarlige for tingenes tilstand.  Det er behov for en ny 68-revolusjon hvor ungdom reiser seg mot et vanstyrt samfunn. 70% av innvandrere har ikke noe behov for asyl. Det er folk som benytter flyktningstrømmen for egen vinning.  Dette vet Europas ledere utmerket godt, men viser ingen vilje til å regulere tilstanden med lovverket.

Traumatiserte barn og deres familier bør bringes ut av krigsområder, ikke med gummiflåter, men med luftbro.

En "Ungdomsbevegelsen Nemesis" med hovedmål å få de ansvarlige for retten vil gi politikere og deres medløpere kaldsvette med tanken på at drømmen om en luksuriøs pensjonisttilværelse blir avløst av tanken på å tilbringe alderdommen i en fengselscelle.  Det vil ikke ta lang tid før de nødvendige grep blir iverksatt.

Et delmål for ungdom som føler frykt for framtiden er å infiltrere samtlige politiske partier og arbeide for hovedmålet derfra.

"Med lov skal land bygges, og ikke med ulov ødes"

 

2.11. -17 Så er den omdiskuterte innvandringsrapporten publisert.

 https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2017/11/02/195344777/ssbs-innvandringsrapport-er-publisert

Går mest på svakere økonomi. De mer problematiske sider ved innvandringen er ikke berørt. Dagens ungdom skulle ha god tid på seg til å sørge for at de ansvarlige blir plassert bak lås og slå.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bjørn Hansen

Bjørn Hansen

69, Marker

Tema for denne bloggen vil være det som kan kalles Alternativ psykologi: Mental trening Enneagrammet John Bradshaw`s teorier Peter A. Levine`s teorier

Kategorier

Arkiv

hits