Sett Larsgard fri!

 

At Larsgard ble dømt til over 7 års fengsel for en fillesak, er helt horribelt, og skapte engasjement mens rettssaken pågikk. Så forsvant støttegruppa på FB, og det ble stille om saken. Regnet med at saken var løst med stille diplomati, og at han var løslatt. Neida. Han sitter inne. Nå har han søkt om å bli henrettet. Har laget en ny støttegruppe på Avaaz.org. De er nok ikke like lett å påvirke som FB av politisk press: https://secure.avaaz.org/en/petition/Arizona_Department_of_Correction_Set_free_John_Kristoffer_Larsgard/?nRNoJeb

Her litt info om saken:

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/usa/fengselsdoemt-nordmann-i-soeknad-ber-om-aa-bli-henrettet/a/23461936/

Og litt til:

https://www.youtube.com/watch?v=esk_HWiuGmQ

12/6 I siste rapport fra Avaaz går det fram at 488 personer har lest oppropet. Av dem er det altså 38 som har signert. At Larsgard utsettes for tortur ved ikke å få tilstrekkelig medisinsk behandling er altså likegyldig for det store flertall. Regjeringen er på linje med folkeflertallet ved ikke å foreta seg noe. Her er en utskrift av et standardsvar på skriftlige henvendelser om saken:

"I vårt arbeid med disse sakene påpeker vi jevnlig overfor myndighetene i landet at de har ansvar for den fengsledes sikkerhet og helse. Videre kan vi påpeke at fangers grunnleggende menneskerettigheter må respekteres og humanitære hensyn ivaretas i forbindelse med fengsling."

"Påpekingen" har tydeligvis ingen effekt, og det kan være et spørsmål om dette oppropet gjør mer skade enn gagn. Sadistene får en mulighet til mental tortur ved å fortelle Larsgård om oppslutningen om hans sak.

Jada. Vi er på vei: "Det kjærlighetsløse samfunn er en betingelse for at globalistene når sitt mål. Når alle deres undersåtter gir blanke i alle andre enn seg selv, så kan myndighetene herje som de vil." http://meum.diskusjonsforum.no/meum-about124.html

Et norsk opprop har fått noen flere underskrifter.: http://www.opprop.net/fa_john_kristoffer_larsgard_ut_av_fengselet

Her ser vi at mange velger å underskrive anonymt. Pussig.

 

 

3 kommentarer

Sigmund Skreiberg

02.06.2015 kl.14:31

Det finnes nok mange tikkende bomber der ute, som har hatt en traurig oppvekst. Det er taperne som mobber, men sannsynligvis har også taperne blitt mobbet. Derfor er det, slik jeg ser det, helt nødvendig med psykologi i lærerutdanningen slik at problemet kan addresseres helt fra barnetrinet i skolen. Amerikanske fengsler er ikke å spøke med, det er liksom akseptert at det finnes en underklasse og en overklasse. Svarte er i utgangspunktet en underklasse inntil det motsatte er bevist, skriver seg helt fra før borgerkrigen. Her hjemme er jeg redd vi er i ferd med å bygge opp under de samme synspunktene. Eksempel NAVere og folk som misbruker NAV fordi sosiale ytelser synes for gode. Dette er også et argument blant hvite amerikanere i USA. Det samme gjelder andre uten ressurser, som i dennne saken.

Bjørn Hansen

03.06.2015 kl.08:26

Hvis fascisme defineres som et politisk system hvor kapitaleiere og myndigheter (overklassen) samarbeider, ved hjelp av lovverket, om å undertrykke og utbytte underklassen, så er USA på god vei i den retning. Så får vi her på berget gjøre vårt for at det systemet ikke blir adoptert av våre myndigheter. Ikke bare bør psykologi være et ledd i lærerutdanningen. Psykologi bør også inn i pensum for skoleelever.

Minna

12.06.2015 kl.17:24

Sinnsykt flott webside :-)

Skriv en ny kommentar

Bjørn Hansen

Bjørn Hansen

67, Marker

Tema for denne bloggen vil være det som kan kalles Alternativ psykologi: Mental trening Enneagrammet John Bradshaw`s teorier Peter A. Levine`s teorier

Kategorier

Arkiv

hits